Popkollo

Popkollo bedriver musikaktiviteter för tjejer i alla åldrar. Visionen är att tjejers rätt till musikskapande ska bli lika självklar som killars, vilket på sikt ska leda till en jämställd musikbransch. Inom projektet ska det tas fram en ledarutbildning för att lättare kunna sprida Popkollos positiva och uppskattade metod till fler tjejer runt om i Sverige och även utomlands.

 

Projektmål

Att utarbeta en ledarskapsutbildning för att stärka befintliga ledare, minska tröskeln för att få in nya ledare, säkra kvaliteten i verksamheten för deltagarna och stärka identiteten i Popkollo.

Därför fick projektet stöd

För att nå ut till fler med Popkollos verksamhet och därmed bidra till att sprida den glädje som musiken och gemenskapen i deras verksamhet innebär. Detta kommer hjälpa Popkollo ett steg närmare sin vision om att tjejers rätt till musikskapande ska bli lika självklar som killars.

För mer info: www.popkollo.se

Popkollo på Nyhetsmorgon

24 Apr 2013 I går var Popkollos verksamhetsledare Åsa Johnsen gäst i TV4:s Nyhetsmorgon tillsammans med två av sommarens lägerledare: Moa Lignell och Alina Devecerski. Andra artister som gästar Popkollo i sommar är Melissa Horn, Nina Persson och Ayesha. Se klippet med Åsa, Moa och Alina från Nyhetsmorgon här.

Visa fler