Film på lika villkor

Idag saknas en plats på nätet där publiken kan hitta utbudet på landets alla föreningsdrivna, kommunala, mindre privata och enskilda biokedjor. Med fokus på de 333 biografer – kvalitetsfilmsbiografer, förortsbiografer och biografer på mellanstora och mindre orter – samt omkring 150 filmfestivaler och filmstudios, startar Biografcentralen ett initiativ för en webbplats där allt detta kommer finnas samlat.

Projektmål

Att erbjuda biopubliken en enkel och inspirerande ingång till filmer och andra arrangemang som idag sker på biografer och på filmfestivaler.

Därför fick projektet stöd

Biografcentralens initiativ ger den svenska biopubliken möjlighet att upptäcka och ta del av det stora utbud av kvalitetsfilm som landets mindre, privata och föreningsdrivna biografer erbjuder.

Projektets tidsstatus

69%

Projektet startade i februari 2016 och avslutas i december 2017

För mer info: http://bio.se

Samlad sajt för landets biografer

08 Mar 2016 På den nya webbplatsen kommer publiken hitta utbudet på sina närmaste biografer samlat, ta del av aktuell information om filmerna samt köpa biljetter. På samma gång kommer biograferna och filmfestivalerna att erbjudas ett modernt system för presentation. Sajten kommer att utvecklas i nära dialog med både biografer, filmfestivaler och publik

Visa fler

Projektet på Facebook

Biografcentralen shared Film Stockholm's event.

Nätverksträff Stockholm 10 maj!
Lyssna och ställ frågor kring bio.se och Veezi till vår personal och Marcus Löwin från Bio Forellen i Tyresö som nu använder Veezi. Film Stockholm arrangerar på Biograf Victoria, fri entre!
... Visa MerVisa Mindre

Nätverksträff för dig som visar film i Stockholms län

maj 10, 2017, 1:00e m

Biograf Victoria Svenska Bio

Film Stockholm bjuder in till en kostnadsfri nätverksträff eftermiddagen den 10 maj där olika aktörer från filmbranschen berättar om nytt som händer på deras respektive verksamhetsområde. Eft...

Nätverksträff för dig som visar film i Stockholms län

4 veckor sedan

Biografcentralen shared Film - Region Värmland's photo.

Tack Film - Region Värmland för en trevlig dag i Storfors Kulturhus, och för att vi fick komma och presentera bio.se och kassasystemet Veezi.
... Visa MerVisa Mindre

Underbar dag till ända där Värmlands Biografer träffats i Storfors Kulturhus och förkovrat sig kring ett nytt kassasystem och info om kommande biosajten www.bio.se presenterat av Biografcentralen...

1 månad sedan

Tack Film - Region Värmland för en trevlig dag i Storfors Kulturhus, och för att vi fick komma och presentera bio.se och kassasystemet Veezi.

Biografcentralen added an event.

Vi berättar om det största som hänt bio-Sverige på många år:
nya hemsidan www.bio.se. Dessutom presenteras grymma kassasystemet Veezi.
Du kan läsa mer om kassasystemet Veezi och starta ett testkonto utan åtagande på www.brabio.se
... Visa MerVisa Mindre

Videokonferens: bio.se och kassasystemet Veezi

april 27, 2017, 7:30e m

Biografcentralen

Vi berättar om det största som hänt bio-Sverige på många år: nya hemsidan www.bio.se. Dessutom presenteras grymma kassasystemet Veezi. Du kan läsa mer om kassasystemet Veezi och starta ett te...

Videokonferens: bio.se och kassasystemet Veezi

1 månad sedan