En blommande Pride-rörelse

En blommande Priderörelse ska genom en rad aktiviteter ingjuta kraft i den växande rörelsen av Pridefiranden och bidra till långsiktig stabilitet och kvalitetssäkring, både vad gäller kulturutbudet och det strategiska arbetet kring hbtq-frågor. Inom ramen för projektet får sju utvalda Pridearrangörer ett särskilt stöd för att utveckla sitt eget kulturella innehåll och strategiska arbete kring bland annat tillgänglighet och nya målgrupper.

Projektets tidsstatus

100%

Projektet startade i januari 2016 och avslutades i januari 2017

För mer info: www.rfsl.se

Pridekartan är årets stora nyhet

29 Jun 2016 Pridekartan.se är en unik plattform som samlar Sveriges Pridefestivaler på ett ställe. Här finns all information festivalbesökaren behöver, plats, tid och datum. Vilka föreläsningar och fester som är aktuella, teman och kontakt med arrangörer. Du planerar och lägger enkelt in aktiviteterna i din kalender.

Idag samlar pridekartan.se 38 festivaler från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. I kartfunktionen får du en snabb överblick över den fantastiska spridningen över hela landet.

– Det här är en plattform det länge har funnits behov av och det känns otroligt roligt och spännande att äntligen lansera den, säger Frida Sandegård, förbundsordförande RFSL.

Du hittar kartan på: pridekartan.se.

Visa fler