Berättarministeriet

Med tron på kraften i berättandet driver Berättarministeriet skrivarverkstäder där barn och unga kan mötas och skapa gemensamma erfarenheter och minnen. På så sätt inspireras morgondagens författare, kreatörer och journalister och därmed skapas en grund för ett bredare kulturliv och ett mer inkluderande samhälle.

Projektmål

Berättarministeriet arbetar för att få barn och unga att känna sig sedda av vuxenvärlden för att på så sätt skapa ett öppet och inkluderande samhälle där allas röster räknas.

Därför fick projektet stöd

Skrivarverkstäder av denna typ har uppvisat positiva resultat på fler platser i världen. Genom att ta konceptet till Sverige kan vi bidra till en positiv utveckling inom kultur och samhälle.

Projektet på Facebook

"Om jag i framtiden bildar familj tror jag att man kan hitta bra värdegrund och idéer här", säger Oscar Green, veckans #hejBMvolontär. ... See MoreSee Less

22 hours ago  ·  

STOLTA över äran att få vara värd för gårkvällens lansering av Get Digital från Kalla Kulor Förlag! "Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras", sa författarduons Arash Gilan på Viva Media Group som valt att skänka delar av sina intäkter till oss. Vi är oerhört tacksamma för detta och uppmanar alla att köpa denna oumbärliga digitala handbok! Läs vårt pressmeddelande här: http://goo.gl/kwRVDy. ... See MoreSee Less

3 days ago  ·