All Stars Sverige

Cirka 17 procent av Sveriges befolkning utrikesfödda och det talas runt 200 olika språk runt om i landet. Denna mångfald representeras dock inte inom det svenska kulturlivet, detta trots att det finns en mängd organisationer med blandad kulturell bakgrund som aktivt driver initiativ. Dessa aktörer tenderar att hamna utanför det offentliga kulturlivet och potentialen hos dess publikgrupper förbises ofta. All Stars ämnar adressera dessa frågor genom att stärka små aktörer och koppla ihop dom med en nationell organisation med lång erfarenhet för att på så sätt utveckla mångfalden inom det svenska kulturlivet.

Projektets tidsstatus

88%

Projektet startade i november 2016 och avslutas i april 2018

För mer info: selam.se

Kultur för alla oavsett bakgrund

05 Jan 2017 Selam har erfarenhet av att ha utvecklats från en mindre förening till att bli en etablerad arrangör som samarbetar med Sveriges största offentliga scener. Inom projektet kommer Selam dela med sig av denna erfarenhet och fungera som mentor och kunskapsförmedlare för nya föreningar och arrangörer – organisationer som representerar olika etniska minoritetsgrupper eller organisationer som är nyfikna på ett mångkulturellt utbud. Det som förenar dessa organisationer är en önskan att stärka sin kapacitet och nå ut till fler, vilket projektet kommer att arbeta med dels genom professionell utbildning och dels genom gemensamma konsertproduktioner. Aktiviteter så som kurser, utbildningar, praktik och konserter genomförs i tio städer runt om i landet.

Projektet på Facebook

SELAM shared Selam Festival's video.

Selam Festival
... Visa MerVisa Mindre

🌴🌴 '¡Nos vemos pronto en Selam Festival Havana 2018! 🌴🌴 #SelamFestivalHavana ________________________________________________________ 🌴🌴 We'll see you soon at Selam Festival Havana...

4 dagar sedan

1 vecka sedan

🌴🌴LETS DO THIS CUBA!🌴🌴
Sprid ordet och tipsa era kompisar som befinner sig i Havanna!
FB-event: Selam Festival Havana 2018
#SelamFestivalHavana

Eli, kolla in det här!

1 vecka sedan
Avatar

Takk for det, Malin! Jeg fikk akkurat en e-post om det fra en på den svenske ambassaden her. Kult!!

1 vecka sedan   ·  1
Avatar

🌿🌹🌸🌹🌿💖🌸💖🌸💖🌸

7 dagar sedan
Avatar

Kommentera på Facebook